راه های موفقیت برای کسب و کار
نوشته شده توسط : محمد حسین رضایی پور

راه های موفقیت برای کسب و کار

کسب و کار یا  Business ، یک سازمان است که برای فراهم کردن کالا و خدمات یا هر دو به مشتری ایجاد شده‌است. کسب و کار در اقتصاد سرمایه‌داری حکم‌فرماست، بیشتر کسب و کارها که مالک آن‌ها بخش خصوصی است برای این ایجاد شده‌اند که سود ساز باشند و دارایی صاحب‌شان را بیشتر کنند. کسب و کارها می‌توانند ناسودبر باشند یا مالک آن‌ها دولت باشد. از کسب و کاری که چندین فرد در دارایی آن شریک باشند با عنوان شرکت یاد برده می‌شود، هر چند که این واژه تعریف دقیق‌تری نیز دارد. پترس و پلومن، از صاحب نظران این حوزه، بر این باورند که هر نوع خرید و فروش کسب وکار نیست، بلکه کسب وکار هر نوع تبادل تکرار شونده و تجدید پذیر است.

عوامل به شرح زیر هستند.

1-نگرش مثبت داشتن.

نگرشی است که فرد با عشق و علاقه به کار می نگرد و کسب و کار را عامل موفقیت فردی و اجتماعی خود میداند و از انجام کار ؛ احساس رضایت و شادمانی میکند. این گونه افراد در حین انجام کار ، متوجه گذر زمان نمیشوند و غرق در کار خود میشوند.

در کنار این افراد کار کردن هم لذت دارد و هم میتوان به عنوان یکی از گزینه های دوستی در نظر گرفت. چون کسی که به کارش علاقه دارد میتوان مطمئن بود که در زندگی خودش هم موفق است.

به طور میانگین یک سوم و یا نصف شبانه روز ما ، صرف کار و مشغولیت به آن و یا حداقل فکر کردن به مسائل کاری میشود. بنابراین کیفیت چگونگی انجام کار ، بسیار موثر بر رضایت شخصی ما از زندگی شخصی ما دارد.

کسی که کار را مایه سرگرمی و یادگیری خود میداند از رضایت نسبی بیشتری برخوردار است و پیوسته در حال پیشرفت و ترقی میباشد و از سلامت روانی بیشتری برخوردار است.

در کل باید تفریحیبه نام کار را در ذهن خود بگنجانیم.

2-خود ارزیابی کنید.

بیایید با ابتدایی ترین سؤال شروع کنیم: چرا می خواهید یک تجارت شروع کنید؟ از این سؤال استفاده کنید تا راهنمایی کنید که چه نوع شغلی را می خواهید شروع کنیداگر پول اضافی می خواهید ، شاید باید یک فشار اظطراری شروع کنید.

 

 

3-در انتظار وقایع غیرقابل پیشبینی باشید

کسب و کاری در اوضاع آشفته اقتصادی این روزها موفق خواهد بود که در عین خوشبینی، همیشه آماده وقایع غیر منتظره باشد. در واقع یک مدیر بعنوان یک رهبر سازمان باید همواره آماده باشد تا از تهدیدهای موجود، فرصت های جدیدی بیافریند.

 

4-برای کسب موفقیت در کسب و کارتان هدفمند بازاریابی کنید

این موضوع که هرچه در زمینه بازاریابی فعالیت کنید، کم است؛ یک نگرش کاملا غلط است! بازاریابی وقتی باعث موفقیت در کسب و کار شما خواهد شد که هدفمند باشد. شما بعنوان یک مدیر موفق باید شیوه های بازاریابی موردنیاز کسب و کارتان را بشناسید و با استراتژی بازاریابی درست به فعالیت بازاریابی بپردازید تا انرژی، وقت و بودجه اختصاص یافته به بازاریابی به هدر نرود.

 5-تجارت خود را تأمین مالی کنید

برای به دست آوردن منابع مورد نیاز برای شروع کار ، روش های مختلف وجود دارد که یکی از آنها وام گرفتن است.

6-محصول یا خدمات خود را توسعه دهید.

بعد از تمام کارهایی که شما برای شروع کار خود انجام داده اید ، بسیار جذاب خواهید بود تا در واقع بتوانید ایده خود را به زندگی تحقق بخشیداما به خاطر داشته باشید ، برای ایجاد یک محصول یک دهکده طول می کشد .بسازید و مهندس نباشید ، باید به یک فرد فنی دسترسی پیدا کنیدیا اگر به تولید انبوه نیاز دارید ، باید با یک سازنده همکاری می سازد.

با استفاده از این استراتژی ها ، از جمله سرمایه گذاری در خدمات به مشتری و شخصی سازی استفاده کنید ، اما متوجه شوید که کار شما هرگز انجام نخواهد شدشما دائماً در بازار برای این مشتریان رقیب هستید و هیچ وقت نمی توانید به راحتی روی پیراهنهای خود استراحت کنیدبه تحقیقات در بازار ادامه دهید ، افراد خوبی را استخدام کنید و یک محصول برتر تهیه کنید و در ساخت امپراطوری که همیشه در مورد آن آرزو داشتید در راه خود باشید.

منابع.

ویکی پدیا فارسی

hoomaan

آپارات





:: برچسب‌ها: کسب و کار , کار , موفقیت ,
:: بازدید از این مطلب : 182
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : جمعه 22 فروردين 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: